Soalan Tentang Homestay


SOALAN YANG BIASA DI TANYA MENGENAI HOMESTAY KUANTAN INI
Cari dan tempah tawaran bagi homestay terbaik di Kuantan, Malaysia! Tinjau reviu tetamu dan tempah homestay yang sesuai untuk lawatan anda.

1) Berapakah harga homestay di Kuantan untuk malam ini?


Harga purata bagi homestay di Kuantan untuk malam ini adalah MYR 150 (berdasarkan harga semasa).2) Berapakah bilik yang disediakan di homestay di Kuantan ini?

Bilik yang disediakan ialah sebanyak 3 buah bilik. 1 bilik mengandungi Aircond dan 2 bilik lagi dilengkapi dengan kipas.3) Adakah Homestay di Kuantan ini sesuai untuk seisi keluarga?

Ya, homestay ini sesuai untuk seisi keluarga kerana mempunyai kelengkapan seperti di rumah sendiri.4) Apakah kelengkapan yang disediakan di homestay di Kuantan ini?

Antara kelengkapan yang disediakan di homestay ini ialah, Televisyen dengan siaran MyTv, Peti sejuk, Seterika, Pemanas Air, Mesin Basuh dan Mesin pengering baju.5) Adakah ruang parking kereta mencukupi di homestay di Kuantan ini?
 Ya, ruang parking di homestay ini luas dan boleh memuatkan sebanyak 4 buah kereta yang kecil. Jika kereta besar boleh memuatkan dua buah kereta.6) Adakah homestay di kuantan ini dekat dengan hospital?
Ya, homestay ini dekat dengan hospital. Jika berkereta hanya 1 minit sahaja. Jika berjalan kaki mengambil masa 7 minit.7) Adakah homestay di kuantan ni boleh diduduki dalam tempoh masa yang lama?
Ya, boleh, harga akan dikurangkan jika tempoh masa yang lama berada di homestay di kuantan ini.8) Jika saya ingin booking homestay di kuantan ini, adakah saya perlu membayar deposit?

Boleh booking dan tak perlu membayar deposit. Hanya perlu mengisi borang maklumat diri sahaja.9) Adakah homestay di kuantan ini dekat dengan Stadium?
Ya, homestay ini dekat dengan Stadium. Jika berkereta hanya 1 minit sahaja. Jika berjalan kaki mengambil masa 7 minit.


10) Adakah homestay di kuantan ini dekat dengan bandar?
Ya, Homestay ini berada di dalam bandar kuantan.11) Jika saya ingin booking tarikh atau ingin menginap pada malam ini, siapakah yang perlu saya hubungi?

Tuan/ Puan boleh hubungi owner homestay seperti di atas. EN AMIN 010-4645377
Homestay Bandar Kuantan
RM150 semalam
3 Bilik
2 Aircond 1Kipas

CALL 010-4645377 EN AMIN

No comments:

Post a Comment